25 december? GOD JUL :D

"som solen in i gläntan, så ljus och intensiv, som slutet på
en väntan, begynnelse av liv, vill födas i en källa så outömmligt sann
tillsammans ska ni älska som kvinna och som man" - dagotto

dag-otto är fan skönaste figuren nånsin :D !! haha så extremt korkad..
men smart.. på ett sätt som man igentligen inte kan vara xD haha !



iallafall nu tillbaka til verkligheten ! :)
jaa nu var det ett j*vla bra tag sen jag skrev i min lilla blogg :) har variot lite upp tagen och inte orkat (a) haha
vi har nu äääääntligen jullov :D !  har inte gjort så mmkt :) cattis har bott hois mig hela helgen och så har jag träffat ida tb och saga ;:) i måndaga så träffade jag jojjo också :)
igår var det jullafton som firades med kusinerna emma och jocob, mormor och no, såklart cleas och gunilla, lasse och sofia :) + familjen förstås då ! :) mina kusiner är såå sötra :D:D snacka om att typ älska jultomten och julklppar!! :D
haha, när "tomten" hade varit hos oss så sa en mycket smart jacob; de där var inte riktiga tomten, han hade mask ! jadu jacob, snart är dina tro-på-tomten dagar över :) haha,

ni skulle srett BERGET av julklappatr som låg mitt på vardagsruimmsgolvet ! man fick juh nästan en chock xD haha !
i julklapp fick jag iallafall massa bra saker :D en ipod classic, en pjamas, urmyyysiga tofflor och så lite annat kraffs :D:D haha, 'är skit nööjd !"

sen kan jag inte sluta förundras över hur BRA pirates of the caribbean filmerna äär ! och hur SNYYYYYGGG johnny depp är i alla dom där sagolika filmerna ! man vill bara hoppa in i tvn och... typ bada :D haha ! har sett pirates of the caribbean 3 TVÅ ggr på typ mindre än 24 timmar (A) och dom 'är lika BRA båååda gångerna (a) :D det äR juh typ sjukt (a) haha  !



på lördag så bär det av till funäs dalen :) ! ska väl bli kul antar jag... :)
skulle vara lika bra att vara hemma men ska bli så sjukt kul att åka skidor :D ! haha,
k0mmer sakna er här hemma dock :)
det betyder juh ickså att jag inte kommer att skriva i bloggen på cirkus en vecka (a) kommer hem den 3 januari så skriver väl ngn gång då (a) hah, kommer juh ha mobilen på mig 24/7 så kommer nås dääär :D ! haha
,

nu får ni ha ett bra jullov så får vi se nästa gång jag skriver ;D haha !
GODNATT ! PUSS OCH KRAM <3

älskling

älskling du gör min dag
utan dig skulle jag aldrig orka all skit !
, du betyder så otroligt mkt
och jag hoppas att du vet det !
jag kommer alltid finnas här för dig, i ur och skur ! <3



gumman du gör mig så förbannat glad !! <33

fina <3 miccis

ALLTID !


3 advent

idag orkar jag inte skriva blogg men jag kan lägga upp dagens låt som jag typ yhar lyssnat på hela dagen :)




imorn ska jag bara till stallet och rida :) sen ska jag heem och sooova ! :D

13 december

FÖRLÅT ! (a) det var juh typ baajslänge sen jag skrev xD haha !
märkte nyss att jag hade gett rubriken fel namn... de ska vara 6 december (a)
så jag blev helt ställd när jag såg de xD haha, tänkte att jag hade väl skrivit efter 6 november och det har jag jue xD !
men nu var det iallafall ett bra tag sen jag skrev :)
det har faktistk inte hänt så mkt :) nu är vi bara en vecka kvar till JULLOV :D ! och bara 11 futtiga dagar kvar till jul ! :D

idag har jag BARA slöat (a) bytte från "pjamas" kanske hakv 4 (a) vaknade typ 12 :)
hade somnat ganska sent i fredags så vaknade så sent vilket var jätte skönt !
när jag gick upp så gick jag upp till tv och snodde mammas täcke, mös ner mig i soffan och satte på
mysteriet på greveholm som är sååå braa :D !
sen så hörde jag "filmljud" nere från min systers rum däär hela hennes tjejgäng satt och hade precis startat a walk to remember, så jag fastnade där och såg på den jäätte mega bra sorgiliga filmen ! den är bara såå bra! grät fan (a) haha !
när den var slut så tog jag en dusch och bytte om till mjukiskläder istället.. kände mig ganksa dum när klockan var så pass mycket och jag fortfarande hade pjamas på mig... men så kan det vara !
gick upp och glodde lite mera på mysteriet på greveholm tills jag och fina bestämmde att vi skulle träffas ! :) YÄÄI säger jag bara ! :D:D
mötte henne nere på stationen och åkte sen hem till mig :) vi kollade på the notebook ! den är sååå HIMLA söööööt !! :D
finaste kärleksfilmen ever... den och a walk to remember.. (a) fina hade inte sett den.. haha,
hon åkte hem för ett tag sen :( så nu har jag inget att göra :( jääätte tråååååkigt !!!!!!

aja :) ha de så bra och sov söötöt ;D haha ! <3

6 november

goddag alla människor :) nu har jag ätit en supeer god middag hos cattis (:

 igår gjorde vi inte så mkt, jag och putte pluggade på bussen hem till sam provet :D vi kan typ allt :D och det känns feett bra ! när jag kom hem så satte jag mig vid datan och skickade in arbetssätt och lärande uppgifterna både grupp och portfolio :D :D när jag var klar så hade cattis kommi och vi satte oss med min syster och hennes kompis emma och tittade på arn 2 :D mitt i filmen böev vi avbrutna av makaroner och köttbullar och fortsatte sen att kolla :) den var faktiskt bra ! synd att den slutade som den gjorde... -,- sen drog vi upp till ishallen och kollade hockey ^^ haha, ida tb och saga kom upp och överraskade oss också xD somnade vid 12 kanske =) haha,

 vaknade ca 10 gick upp 11 :) sen innan träningen drog jag mamma och cattis till centrum och kollade lite saker :) träniningen gick verkligen asbra idag :D hade verkiligen skoh :D haha ! åkte till cattis och ätade massa god middag :D sen skulle vi igentligen bakat pepparkakor men vi ska göra de imorn istället (a) ! vi kollade på shrek den tredje som var jätte kuuul:D:D ! hhaha vet inte vad vi ska göra nu (a) lär väl bli fuilm eller ngt:) ahha !

kram på er ! <3

HAHAH !

HAHA, okej björn gustafsson kanske inte är så populär eller vad man
nu ska säga men han är bara SÅÅÅÅÅ rolig ! typ dööör (a) !

 


3 december

21 dagar kvar till jul och jag är jätte glad :D vilken nyhet... xD haha ! igår var det en mkt bra dag :D ! haha ! jag ( och min klaass) hade en underbardag där vi inte behööövde gå till skolan (a) mkt bra påhitt ^^ så jag vaknade halv 11 :D eller igentligen så vaknade jag först av min dumma syster som skulle promt komma in och låna mitt bussort -.- klockan var typ halv 8 och då blir man liiite less ;o iallafall :) gick upp och åt "frukost"... som blev typ lunch XD det blev makraoner :D haha ! massa gottt tkr jag ^^ ahha sen så pluggade jag lite och sen så satt jag lite vid daaatan (a) haha , sen så traffade jag cribbe en stund och vi kollade på madagaskar 2 :D:D den var sååååååååååååååååååååååååååååå bra :D:D ! veerkligen värd att se !!! :D haha ! när jag kom hem så satt lovis hemmavid datan och kollade på arn 2 :) förasökte att inte kolla men de gick inte så värst bra (a) haha ., sen så började desperates houswifes (eller hur de nuu stavas) och då så kollade vi på de :D ! hahha mkt bra dag :)

idag så har jag varit i skllan :D har fan haft mkt rooligt (a) haha ! först hade vi specialidrott :D haha , det var lite kul för vi hade typ lite gymnastik, och det såg jääte kul ut när alla skulle göera typ kullerbytta och så (a) ahah ! :D sen så hade vi trååkspanska... blev inte mkt gjorrt.. de enda jag typ vgjorde vara att klia thompa på ryggen och lyssna på musi ^^ haha ! sen så hade vi sam och så så hade vi ingen svenska för vi hade kompledigt :) !
idag hade jag sällskap av patrik både till och från skolan ^^ mkt trevligt tkr jag :D ska få sällis hela veckan (a) förutom imorn för då ska jag till täby med fina och köpa julklappar (a) :D:D hahha
har inte gjort så mkt idag ^^ kom hem till ett väldigt mörkt och kläskigt hus... :) inte mysigt !
har kommit på värdens bästa namn till skolans radarpar ;D haha pelleplputt och puttéliten ^^ haha !  :D

jag funderar på om jag ska följa ngt av pelles tips om hur man gör vardagen roligare (a) ahha ! verkar skoj ! en blogg värd att läsa btw :) haha !

neej nu ska jag fortsätta titta på greyäs anaytomy (Aa) en mkt bra serue /a( haha ha de bääst :D:D <3

ps.. ni får ursäklta min stvning (a) hah ! ogillar att skriva pån de här tangentbordet så de blir mkt felö (a) och kollar inte direkt när jag skriver heller xD hha !

1 december - GODMORGON ALLA GLADA

KAN NI FATTTAAA AATT DET BARA ÄR 23 DAGAR KVAR TILL JUL :D:D:D:
har typ varit JÄÄÄTTE GLAD IDAG :D:D:D haha (a) mkt pga de troooor jag (a) haha helt hyper aalltså (A) haha !
imorse så bar det av till stallet :) det fgick faktiskt ganska bra ... eller iallafall i slutet,,, xD ahha vår tränare var faktiskt hyfsad idag ! :) hade ghelt fel häst men ändå (a) sen så haden vi slöö spanska ! :) fan vad slöt alltså (a) fick inte mkt gjort där alltså (a) hah ! har spanska prov nästa veecka (a) OCH sam prooov -.- baajs !
aja iallafall sen så hade vi dubbeltimme i matte... kände mmig nästan duktig (A) fattade nästan :D fck mkt gjort iallfalla :D
något asom jag skrattade mkt åt idag ( förlåt så hemskt mycket sandra men jag tycker hemskt synd om dgi men din blåklocka så så rolig ut :)) så hade sandra blivit armbågad i ögat av cave och såg jätte rolig och st ut runt ena ögat (a) det var roligt (a) sen så har tanken på 1 december och jul fått mig att hålla igång typ hela dagen (a) HAHA !!

efter skolan drog jag till magganhallen och hade dom små söta trollen med klassen :D
nu sitter jag hemma och har bakat lite lussebullar (a) haha ! jaa pelle du ska få een  ! :) hah !
sen så vill jag bara uppmärksamma alla på att min vän patrik werner har hittat hit till bloggen :) den få ni alla läsa tkr jag !
patriks blogg ) click it  vet jag :D
 
undrar om juilkalendern är värd att se på i år... ? måste kollas upp !
jaa nu har ni fått veta lite onödig info om min dag och mtitt liv (a) det är så kul att skriva tkr jag :D undrar hur många som pallar läsa igentligen xD ahha ! :)

tjingtjong ballong :) <3


RSS 2.0